Nieuwbouw

DIENSTEN

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Renswoude: kennis van nieuwbouw

Het bouwen van een nieuw huis is een investering voor in de toekomst! Om ervoor te zorgen dat jouw wensen worden omgezet in het beste ontwerp, werken we samen met een architect of een bouwkundig tekenbureau. Nadat de wensen zijn besproken en meegenomen zijn in het ontwerp, maken wij een passende offerte. Is de offerte akkoord? Wij gaan gelijk aan de slag met de werkvoorbereiding en de planning. Hierna gaan onze vakmannen aan de slag met het bouwen jouw droomwoning. Eindresultaat: een prachtige woning!

Duurzaam en energiezuinig bouwen 

In de ontwerp- en voorbereidingsfase nemen we mogelijkheden mee om duurzaam en energiezuinig te bouwen, in én rondom het huis. Daardoor heb jij straks niet alleen een prachtige woning, maar ook een duurzaam en energiezuinig huis!

Persoonlijk contact 

Het ontwerp en de uitvoering gebeurt geheel in overeenstemming met jou, de opdrachtgever. Heb je al contact met een architect of een bouwkundig tekenbureau en ben je alleen nog op zoek naar een betrouwbare partij om het huis te bouwen? Laten we onze krachten bundelen! We werken veel samen met vaste contacten, maar denken graag mee wanneer je bepaalde werkzaamheden liever door een andere partij uit wilt laten voeren. Persoonlijk contact en een prettige bouwsfeer zijn voor ons van groot belang.

Nieuw huis bouwen? 

Bij Bouwbedrijf Renswoude is het bouwen van jouw droomhuis binnen handbereik. Enthousiast geworden?

 

Voor meer informatie, advies en kennismaking, neem contact met ons op. Tel. 0343 – 41 28 49 of mail ons via info@bouwbedrijfrenswoude.nl

 

Hopelijk tot snel!