Renovatie

DIENSTEN

Renovatie

Bouwbedrijf Renswoude: kennis van renovatie

Het renoveren van een woning is een interessante optie: het karakteristieke en authentieke karakter van de woning blijft behouden, terwijl het huis voorzien wordt van nieuwe, duurzame materialen. Het team van Bouwbedrijf Renswoude staat klaar om de renovatie van jouw woning van begin tot eind te regelen.

Combinatie van oude en nieuwe stijlen

Wil je het oorspronkelijke uiterlijk van de woning zoveel mogelijk behouden of kies je juist voor een combinatie van oude elementen met een moderne uitstraling? Een architect of een bouwkundig tekenbureau verzorgt de begeleiding in het ontwerp van de vernieuwde woning. Onze vakmensen zorgen er vervolgens voor dat de renovatie van jouw huis geheel volgens wens wordt uitgevoerd.

Vernieuwen én verduurzamen 

Tijdens het renoveren van de woning wordt ook direct aandacht besteed aan verduurzaming. Over het algemeen geldt dat extra isolatie en/of vernieuwing van technische installaties veel resultaat geven in het verduurzamen van het huis. Na-isolatie wordt in eigen beheer uitgevoerd, terwijl het plaatsen en vervangen van technische installaties over het algemeen aan onze vaste partners wordt uitbesteed.

Jouw huis laten renoveren? 

Bij Bouwbedrijf Renswoude is het renoveren van jouw droomhuis binnen handbereik. Enthousiast geworden? 

 

Voor meer informatie, advies en kennismaking, neem contact met ons op. Tel. 0343 – 41 28 49 of mail ons via info@bouwbedrijfrenswoude.nl

 

Hopelijk tot snel!