Verbouw

DIENSTEN

Verbouw

Bouwbedrijf Renswoude: kennis van verbouwen 

Heb je meer ruimte nodig in huis of wil je (een deel van) de woning vernieuwen? Door het huis te verbouwen wordt jouw woning voorzien van een compleet nieuwe uitstraling! Het team van Bouwbedrijf Renswoude staat voor je klaar. We regelen alles wat nodig is om jouw droomwoning te realiseren: van offerte tot ontwerp en uitvoering tot oplevering.

Van huis naar droomwoning 

Vernieuwen, verruimen of verduurzamen. Drie mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw huis wordt verbouwd tot droomhuis. Heb je vragen of twijfels over het verbouwen van de woning? We denken graag met je mee! Dat geldt voor een kleine verbouwing -zoals een uitbouw van de woning-, maar ook voor een groot project, waarbij we een complete metamorfose van het huis realiseren.

Verduurzamen van de woning 

Verduurzaming is een investering in de toekomst! Na-isolatie van gevels, wanden en daken (waaronder het plaatsen van dubbel of triple glas) of het vervangen van technische installaties zorgt voor directe resultaten op het gebied van duurzaamheid.

Heb jij verbouwplannen? 

Bij Bouwbedrijf Renswoude is het verbouwen van jouw droomhuis binnen handbereik. Enthousiast geworden?

 

Voor meer informatie, advies en kennismaking, neem contact met ons op. Tel. 0343 – 41 28 49 of mail ons via info@bouwbedrijfrenswoude.nl

 

Hopelijk tot snel!