Verbouw en verduurzaming villa te Barneveld

PROJECT

Verbouw en verduurzaming villa te Barneveld

Verduurzaming en energie neutraal wonen, deze villa in Barneveld heeft het allemaal. De wens van de nieuwe bewoners om de verouderde woning comfortabel te maken voor een bruisend gezin, is vertaald in het nieuwe ontwerp. Hierin zijn diverse uitbreidingen opgenomen, zoals een prachtige, tuingerichte leef keuken en een opbouw op de bestaande garage. Met veel vakmanschap van onze werknemers en vaste onderaannemers hebben wij met veel passie gewerkt om de villa tot een prachtig eindresultaat te laten uitkomen.

Samen met de opdrachtgever zijn de bouwvergaderingen op locatie uitgevoerd, zo is de opdrachtgever nauw betrokken geweest met het project. De nieuwe villa voldoet aan de huidige duurzaamheidsnormen en is voorzien van duurzame energie-technieken.

 

Een warm welkom bij binnenkomst met strakke inbouwkasten en een eiken trap. Door de stalen- deuren en taatsdeuren in de villa worden de ruimtes met elkaar verbonden. Een heerlijke woonkeuken met grote stalen raampartijen waardoor veel daglicht naar binnenkomt is een must, uitkijkend op een luxe tuinkamer.

Bouwkundige tekenaar: Pieter Heenck